Nyisson online boltot, amely non-stop vevőket hoz!

Egyre népszerűbb az internetes vásárlás, mert egyszerű, kényelmes és gyors. A legtöbb vásárló már nem járja a boltokat napokig, ha egy bizonyos terméket keres, hanem egyszerűen beírja a nevét egy keresőbe, és ha rábukkant az árura, és meggyőződött az előnyeiről, meg is vásárolja. Ezért a kiskereskedők ma már szinte nem engedhetik meg maguknak, hogy ne rendelkezzenek webáruházzal, hiszen ellenkező esetben lemaradnának a versenyben.

A felhasználóbarát webshop

Azonban az sem mindegy, hogy a webshop mennyire felhasználóbarát: egyszerű-e böngészni a termékek között, a kategóriák felépítése logikus-e, minden szükséges adat szerepel-e a termékleírásokban, a termékfotók jó minőségűek-e, a megrendelés egyszerű és gyors-e, több fizetési lehetőség is rendelkezésre áll-e, illetve a termékek elérhetőségére vonatkozó információk mindig naprakészek-e.

A készletnyilvántartást is megkönnyítjük

Ha jelenlegi webáruháza nem felel meg ezeknek a feltételeknek, vagy még nincs is webshopja, és pontosan ilyet szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot! Mi olyan internetes áruházat készítünk önnek, amely valóban vevőket hoz, és megtanítjuk egyedül kezelni, ha szeretné, vagy átvállaljuk az üzemeltetését is, ha nem. Nemcsak webláruház-fejlesztést vállalunk, hanem össze is kötjük azt jelenlegi ügyviteli rendszereivel (illetve fejlesztünk egy újat), hogy minél egyszerűbben nyilvántarthassa készleteit. Ha szeretne egy olyan „non-stop boltot”, amely akkor is vevőket hoz, amíg ön alszik, nézze meg most támogatási csomagjainkat, és válassza ki közülük az önnek leginkább megfelelőt!

Ha szeretné, hogy Önnek dolgozzunk, válasszon együttműködési csomagjaink közül!

Ügyfél Partner