Nem hagyjuk magára a problémájával

Lesz kihez fordulnia, ha megakad valahol.

úgy érzi, már magabiztosan kezeli honlapja vagy webáruháza szerkesztői felületét, a cégében alkalmazott ügyviteli rendszert, és a közösségi oldalakon létrehozott céges profiljának frissítése sem okoz problémát; de fél attól, hogy nem lesz kihez fordulnia, ha egyszer mégis megakad valahol?

Bármikor elér minket, ha segítség kell

Ha az előző programozó vagy rendszergazda, akivel dolgozott, úgy adta át az általa fejlesztett weblapot vagy webáruházat, hogy aztán sosem tudta elérni, ha valami problémája volt, félelme érthető. Ha ránk bízza cége informatikai feladatait – például webshopja elkészítését, weblapja okostelefonra való optimalizálását vagy az új, személyre szabott ügyviteli rendszer fejlesztését –, mi nem hagyjuk magára akkor sem, ha már átadtuk a munkát. Elér minket, ha problémája van, mi segítünk: akár e-mailben, akár telefonon, akár személyesen, akár távoli asztali hozzáférés formájában – amelyik önnek a legkényelmesebb.

Az alkalmazott informatikai rendszer valóban megkönnyíti majd a munkáját

így biztos lehet benne, hogy kezelni tudja majd az adott rendszert, az valóban megkönnyíti a munkáját – nem pedig csak bosszúságot okoz –, és rengeteg időt spórol meg ön és munkatársai számára. Ha szeretné igénybe venni tanácsadási szolgáltatásunkat – akár állandó, akár eseti jelleggel, válasszon támogatási csomagjaink közül, és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ha szeretné, hogy Önnek dolgozzunk, válasszon együttműködési csomagjaink közül!

Ügyfél Partner