Segítünk!

Önöknél minden rendben van?

Egy weboldal üzemeltetése során rengeteg mindenre kell odafigyelni, hogy az sikeres lehessen hosszú távon is – az egyik ilyen az, hogy mindig megfeleljünk a jogi követelményeknek, a bonyolult és rendszeresen átalakuló jogi környezetben is otthonosan mozogjunk, és így az ilyen természetű kihívások ne akasszák meg tevékenységünket.

Önöknél minden rendben van?

Ön tisztában van azzal, hogy milyen szabályozások vonatkoznak weboldalára? Hogy milyen jogokkal és kötelezettséggel rendelkezik az online kereskedelem világában? Biztos benne, hogy weboldala mindenben megfelel a követelményeknek? Ha nem tökéletesen felkészült ezekben a kérdésekben, az sem jelent problémát, hiszen Jogi segítségnyújtás szolgáltatásunkat éppen azért hoztuk létre, hogy partnereinknek ne kelljen tartaniuk ilyen jellegű buktatóktól. Ha hozzánk fordul, jogi szakértő partnerünk, dr. Mayer Erika, a Mayer és Társai ügyvédi Iroda vezető ügyvédje segítségével alaposan megvizsgáljuk webhelyét, és részletes tanácsokkal szolgálunk arra vonatkozóan, mi szorul esetlegesen változtatásra, és mire kell a jövőben kiemelt figyelmet fordítania.
így nem kell attól tartania, hogy az esetleges tévedések vagy figyelmetlenségek helyrehozása költséges és bonyolult műveleteket igényel majd, hiszen Cégünk évtizedes tapasztalatainak és jogi partnerünk felkészültségének hála tisztában vagyunk minden követelménnyel és minden apró részletről a lehető legalaposabban tájékoztatjuk partnereinket, akik igénybe veszik segítségünket.
Természetesen ez nem minden – hiszen a weboldalnak formailag és tartalmilag is meg kell felelnie minden követelménynek, ami nem egyszerű feladat. Ezért mi vállaljuk, hogy megírjuk az ön számára az alkalmazandó általános szerződési feltételeket és az Adatvédelmi nyilatkozatot, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy vállalkozása tökéletes jogi védelemmel rendelkezzen, és önnek ne kelljen negatív következményektől tartania. Igény esetén elektronikus szerződései összeállítását is vállaljuk, így önnek kizárólag azzal kell foglalkoznia, hogy vállalkozását sikerre vigye, így nem csak időt és pénzt, de rengeteg fáradtságot és potenciális bevételkiesést spórolhat meg.

Ha szeretné, hogy Önnek dolgozzunk, válasszon együttműködési csomagjaink közül!

Ügyfél Partner